6 Ekim 2011 Perşembe

PDR ve PSIKOLOJI OGRENCILERI SONBAHAR 2011


www.istpsikodrama.com.tr
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE PSİKOLOJİ ÖĞRENCİLERİ
PSİKODRAMA GRUPLARI

Sonbahar 2011

EĞİTİMİN SÜRESİ; EKİM 2011 – 30 Saat
3 saat (hafta içi bir akşam üstü)

Eğitim toplam 10 hafta sürecektir. Çalışmalar, daha sonrasında eğitime devam edecek olan grup psikoterapisti adayları için kredilendirilecektir.
EĞİTİME KABUL KOŞULLARI; Eğitime, üniversitelerin Psikolojik Danışmanlık ve Psikoloji lisans programlarında öğrenim gören öğrencileri katılabilmektedirler.
PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE PSİKOLOJİ ÖĞRENCİLERİ GRUPLARI HAKKINDA;
Psikodrama, eylem metodunu kullanarak kişilerin kendilerini daha yakından tanıyıp bireysel farkındalıklarını artırmalarını amaçlayan, çeşitli ısınma oyunlarıyla başlayıp, protagonist çalışmalarıyla devam eden hızlı ve etkili bir grup psikoterapisidir. PDR ve Psikoloji Öğrencileri Grupları ile amacımız, alandaki öğrencilerin psikodrama eğitimi almadan önce yöntemle tanışmaları ve psikodrama metodunu yaşantılayarak görebilmeleri ve mezuniyet sonrası eğitimlerde bir adım önde olmalarıdır.
Kayıt için “eğitim başvuru formu” ; www.istpsikodrama.com.tr/form.aspx
İSTANBUL PSİKODRAMA ENSTİTÜSÜ HAKKINDA;

Türkiye’de kurulmuş olan ilk Grup Psikoterapileri Derneğinin eski genel sekreteri ve Psikodrama terapisti olan Deniz ALTINAY tarafından 1995 yılında Ankara’da kurulan ve 1997 yılında İstanbul'da yeni ismi ile faaliyete geçen İstanbul Psikodrama Enstitüsü 2000 yılında psikodramanın yaşayan efsanesi Zerka Moreno'nun ismini vermesiyle taçlandırıldı. Psikodrama alanındaki birçok yeniliğe ve gelişime öncülük eden enstitü uluslararası kimliği ile Avrupa Psikodrama Eğitim Kurumları Federasyonu (FEPTO) onaylı diplomalar vermekte ve Avrupa Psikoterapi Deneğinin (EAP) akredite edilmiş kurumsal üyesi olarak faaliyet göstermektedir. Halen 120'den fazla öğrencisi olan İstanbul Psikodrama Enstitüsü; İspanya, İngiltere, Avusturalya, Arjantin ve Amerika'daki psikodrama dernekleri ve enstitüleriyle bağlantılı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. İngiliz Psikodrama Derneği, Uluslararası Grup Psikoterapileri Derneği üyesidir. Enstitüde; Psikodrama Grup Psikoterapisi Eğitimi yanısıra, Psikodrama Şirket Uygulamaları, , SpontaniteTiyatrosu Eğitimi ve Çocuk Psikodraması Eğitimi, Bireysel Psikodrama Eğitimleri, Genesosyogram Aile Ağacı, Tangodrama, Psikodramatik Çift ve Aile Terapileri eğitimleri ve çalışmaları da yürütülmektedir.

Daha detaylı bilgi ve kayıt için lütfen enstitümüzü arayınız.

İSTANBUL PSİKODRAMA ENSTİTÜSÜ
İSTANBUL ULUSLARARASI ZERKA MORENO ENSTİTÜSÜ
Valikonağı Cad. Y.K.B. Vakıf Apt. No: 173 D:4-9
Nişantaşı - İSTANBUL
Tel: 0212 232 12 63 - 232 47 83 GSM: 0532 213 63 62
Fax: 0212 231 47 54
Web: www.istpsikodrama.com.tr Email : sekreterya@istpsikodrama.com.tr
Yahoo grubumuza kaydolun : istanbulpsikodrama-subscribe@yahoogroups.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder